Shantykoor de Compagnonsvaarders te gast op camping de Roggeberg

APPELSCHA

 Het gezellige en mooie uitstapje dat de Compagnonsvaarders uit Oosterwolde vrijdag maakten naar recreatiepark De Roggeberg in Appelscha leverde de Compagnonsvaarders niet alleen koorklank, maar ook vele leuke reacties op.

De campinggasten waren enthousiast over hetgeen zij die avond op het recreatieterrein kregen voor geschoteld. Onder leiding van dirigent Martin van der Hurk trad men op in twee blokjes. De nummers Ik kom uit Friesland, Aan het noordzeestrand en Het kleine café aan de haven werden uit volle borst meegezongen. Als afsluiting kon men nog nagenieten van het nummer The last Shanty een prachtig spektakel, waarvan de gasten en koorleden volop genoten onder ideale weersomstandigheden.

Auteur

Fokke Wester