Nieuw jeugdkoor zoekt zangers voor cd-opname

GORREDIJK

 Eijer Producties is op zoek naar zangers en zangeressen in de leeftijd van 8 tot en met 16 haar voor het opstarten van een koor.

Het doel van het koor is om op te treden tijdens de eindvoorstelling van  Eijer Producties in theater de Kompenije in Jubbega. Daarnaast gaat het koor ook een cd opname maken. Er zijn geen kosten verbonden voor deelname aan het koor. Er dient alleen een klein bedrag te worden betaald voor de opname van de cd. Het koor zing op donderdagavond van 18.00 – 19.00 uur in de Dans en Theaterstudio van Eijer Producties in Gorredijk. Belangstellenden kunnen zich melden bij Eijer Producties door een mailtje te sturen naar info@eijerproducties.nl. Bij voldoende opgaven wordt er op donderdag 14 april gestart met het koor.  

Auteur

Fokke Wester