Brocante viert vierde lustrum met speciaal concert

OLDEBERKOOP

Muziekvereniging Brocante uit Oldeberkoop gaf zondagmiddag samen met Muziekvereniging Oosterwolde haar jaarlijkse concert voor de donateurs en andere belangstellenden.

Onder leiding van dirigent Ruud Extra werd een zeer gevarieerd programma uitgevoerd. Om het jubileum te vieren werden twee muziekstukken gespeeld die al in eerdere programma’s een rol hadden gespeeld: Tales from Schotland en de door eerste dirigent Loes van Mechelen gecomponeerde ‘Brocante mars’. Verder kwamen en gingen de muzikanten met hun publiek bijna de hele wereld over met muziek uit Azië, Noord- en Zuid-Amerika: zoals Coutry Roads van John Denver en Europa: Imagime van John Lennon en Une belle histoire van Michel Fugain. Ook muziek uit Nederland kwam aan bod: Laat me van Ramses Shaffy. Mooie en toegankelijke muziek die de luisteraars erg konden waarderen. Brocante gaat met veel plezier, samen met Muziekvereniging Oosterwolde, op naar het volgende jubileum.

Auteur

Fokke Wester