CSG Liudger Waskemeer organiseert Paasmarkt

WASKEMEER

Leerlingen van CSG Liudger in Waskemeer houden volgende week woensdag (23 maart) van drie tot vijf uur een Paasmarkt in het atrium van de school.

Ouders, omwonenden, medeleerlingen en andere belangstellenden zijn welkom. Tijdens de markt worden door eerste- en tweedejaars in diverse kraampjes onder andere zelfgemaakte producten van gerecyclede materialen verkocht, maar ook boeken en lekkernijen. De opbrengst van de markt gaat naar het goede doel waar locatie Waskemeer zich dit schooljaar voor inzet: Going Global van Edukans voor beter onderwijs in Ghana. Een onderdeel van de markt is een heuse taartenbakwedstrijd. ‘Bakfanaten’ kunnen tot 12.00 uur in de school een taart inleveren die past bij het thema Pasen. Een vakkundige jury kiest tijdens de markt een winnaar uit één van de inzendingen. In februari zijn docent Naomi Spoelstra en leerling 4TL Annemiek Jonkman met Edukans naar Ghana geweest. Een impressie van hun reis wordt getoond op de Paasmarkt.

Auteur

Fokke Wester