Kledingruilbeurs Heerenveen voortaan in Luxwoude

LUXWOUDE

Kledingruilbeurs Heerenveen gaat op naar de achtste editie, maar vanaf zaterdag 19 maart in dorpshuis Trefpunt in Luxwoude.

Naast kleding zijn er ook weer boeken, dvd's en tijdschriften, stofjes en zaden voor de handwerkfans en kwekers. Er is genoeg op de wereld voor iedereen. Door weg te geven, delen en ruilen besparen we niet alleen geld, maar ook kostbare grondstoffen. Hierdoor ontlasten we het milieu, helpen we elkaar en mensen die het niet zo breed hebben. Van 10 tot 12 uur 's ochtends kan kleding worden ingebracht, van 12.45 tot 14.30 wordt er geruild. Alles kan: Baby-, meiden-, jongens-, positie-, en dameskleding en accessoires. Voor kleding gelden de aloude spelregels, die te vinden zijn op de website. Voor media, zaden en stofjes zijn er geen regels, iedereen mag meenemen zo veel hij/zij wil, zowel naar de beurs als naar huis. Boeken die overblijven zijn voor de mini-bieb in het dorpshuis het Trefpunt, die open is elke zaterdag en zondag van 17.00-21.00. Aanmelden kan op kledingruilbeurs@gmail.com. Dat mailadres kan ook worden gebruikt voor wie een leuk voorstel heeft voor samenwerking, wil sponsoren of een maatschappelijke stageplek zoekt. Aanmelden is gewenst. VOL=VOL Kijk voor het laatst nieuws ook op Facebook en Twitter.

Auteur

Fokke Wester