Wiebe Wieling spreekt op sponsoravond Flaeijelfeest

OLDEBERKOOP

Wiebe Wieling en standup comedian Jacob Spoelstra zijn woensdag 16 maart de speciale gasten tijdens de gezamenlijke ONMKB-ledenavond en Flaeijel-sponsoravond, die vanaf kwart voor acht wordt gehouden in Hotel Restaurant Lunia in Oldeberkoop.

De afgelopen drie jaar hebben de ONMKB  en de Stichting Flaeijelfestiviteiten ook al gezamenlijk de jaarlijkse bijeenkomst voor sponsoren van het Flaeijelfeest en de ONMKB-leden georganiseerd. Op deze gezellige avond is dit keer Wiebe Wieling, voorzitter van de Koninklijke Friesche Elf Steden, de gastspreker. Op 18 november 2005 werd Wiebe Wieling geïntroduceerd als voorzitter van de Elfstedenvereniging. Tijdens zijn voorzitterschap stond hij op 8 februari 2012 ineens in heel Nederland in het middelpunt van de belangstelling, toen hij aankondigde dat er geen Elfstedentocht zou worden gehouden. Naast Wiebe Wieling is het de beurt aan de Friese standup comedian Jacob Spoelstra. Dit humorvolle talent weet het publiek op een prikkelende en pakkende wijze te amuseren. Flaeijelsponsoren, ONMKB-leden of potentiële sponsoren kunnenopgeven voor 14 maart via sponsoring@flaeijel.nl

Auteur

Fokke Wester