Proef- en luisteravond met Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal

OLDEBERKOOP

Op zaterdag 30 januari spelen in theater cafe Le Brocope in Oldeberkoop Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal hun nieuwe programma “Hotel Victoria”.

'Hotel Victoria' is tevens de titel van de gelijknamige CD (release januari 2016) van het Duo Carel Kraayenhof - Juan Pablo Dobal.

 De tango die zijn naam leende aan dit album dateert uit 1906 en is van de hand van pianist Feliciano Latasa, die hem vernoemde naar het fameuze Gran Hotel Victoria te Buenos Aires. Dit roemruchte hotel was de ontmoetingsplaats van vele musici en artiesten die hun fortuin zochten in de grote metropool, die aan de vooravond stond van de grote tangorage en die tenslotte de wereld zou betoveren.

 Het hotel is het baken in de zee van de reizende muzikant. Er zijn tijden in het leven van Kraayenhof en Dobal dat zij 'uit de koffer' leven, en van hotel naar hotel trekken. Hoeveel avonden en nachten na het concert eindigen niet in de kleedkamer van het theater of in de hotelbar, waarbij de bandoneón weer uit de koffer getrokken wordt en de oude hotelvleugel weer opengeslagen wordt... En dat zij wakker worden en vergeten zijn waar zij ook al weer waren...
Een muzikantenleven is een mooi, gek leven, dat van een 'loco lindo'!   Oldeberkoop – Theatercafe  Le Brocope – PROEF EN LUISTER AVOND  met Carel Kraayenhof (bandoneon) en Juan Pablo Dobal (piano) aanvang 18.00 u Prijs entree incl diner € 39,50 Kaarten bestellen via maraeijsbouts@gmail.com of via 0646216952 www.lebrocope.nl  of www.carelkraayenhof.nl

Auteur

Fokke Wester