Gregory Page in De Hildenberg

Appelscha

Swingsoos organiseert in samenwerking met Grand Café De Hildenberg ‘live in Appelscha concerten’ en presenteert zaterdag 23 januari: Gregory Page.

Gregory Page is een multi-talent; een veelzijdig muzikant, liedjesschrijver, troubadour, crooner, verhalenverteller en dichter met een bijzondere achtergrond. Op zaterdag 23 januari toont hij al zijn kwaliteiten in Grand Café De Hildenberg in Appelscha. Gregory David Page is naar eigen zeggen ook astronaut. Wat hij met dat laatste bedoelt is dan weliswaar wat vaag, maar ach… zijn muziek is vreemd en prachtig en zijn stem heeft wel iets weg van die van Chet Baker. De muziek die de half Ierse, half Armeense muzikant maakt is een mengeling van jazz, muziek uit de jaren twintig en folklore. Het nieuwe album Let’s Fall In Love Again bevat tien romantische liefdesliedjes waarmee Page terugkeert naar een lang vervlogen muzikaal tijdperk. Voor dit nieuwe album groef Page weer diep in de schatkamer van oude songs die niemand meer kent, maar die toch heel vertrouwd klinken. Hij heeft de nodige pareltjes opgedoken en afgestoft en met behulp van vriend Jason Mraz stijlvol op de band gezet. De Brit, geboren in Londen en opgegroeid in Amerika, voert je mee naar zijn wereld van verwondering en tijdens het optreden heb je echt het gevoel dat je Gregory Page leert kennen. Als geen ander heeft hij het talent om de sfeer van vervlogen muzikale tijden te vertalen naar het heden. Of het nu jazz, Ierse folk, vaudeville of bigbandmuziek is. Gregory Page weet het zich eigen te maken en dusdanig te presenteren dat het lijkt alsof hij het allemaal persoonlijk uitgevonden heeft. Gregory Page is in de hedendaagse muziekwereld een bijzonderheid. Hij grijpt terug naar de tijd van weemoed en verlangen van jaren 1920. Hij is een romanticus die met grote gedrevenheid al zijn energie stopt in melancholieke liedjes die een gevoel van voorzichtig geluk oproepen. Kijk om verder kennis te maken met deze singer/songwriter op zijn website: www.gregorypage.com Het optreden vangt om 21.30 uur aan in Grand Café De Hildenberg in Appelscha. Toegang € 15,00 | Kinderen tot 12 jaar gratis Reserveer uw kaarten via info@swingsoos.nl Voorafgaand aan het concert kunt u eten bij Grand Café De Hildenberg. Hiervoor is reserveren handig via info@grandcafedehildenberg.nl of 0516-427682. Voor meer informatie over data en bands kijk je op www.swingsoos.nl

Auteur

Carlien Bootsma