Andermans Veren in Gorredijk

Gorredijk

Zaterdagavond 16 januari staat de Skâns Gorredijk In het teken van de juweeltjes van het Nederlands theaterlied. Het programma ‘Er is altijd een derde' is samengesteld door Kick van der Veer, presentator van het radio en televisieprogramma Andermans Veren. Deze avond is in samenwerking met ’t Nut Gorredijk.

,,'Er is altijd een derde' is een avond van puur muzikaal genot", aldus Jacques d’Ancona. Andermans Veren Live! brengt hiermee alweer het derde muzikale theaterprogramma op de planken. Zij ontvingen veel lof met hun eerdere programma’s 'Kijk omhoog' en 'Voor de prijzen en de roem'.  Opgepoetste juweeltjes met een frisse wind In 'Er is altijd een derde' krijgen de juweeltjes van het Nederlandse theaterlied een nieuw podium, opgepoetst en wel, en waait er een frisse wind door de prachtigste melodieën waardoor oude liedjes nieuw en verrassend worden. Met de prachtigste hits en onbekendere liedjes van Ramses Shaffy, Liesbeth List, Het Goede Doel, Boudewijn de Groot, Herman van Veen en vele anderen. Laat u verrassen door een nieuwe blik op oude hits!  Half, half en een derde Er is altijd een derde, tenminste…….bijna altijd. Behalve bij het licht aan of het licht uit. Of bij zwanger zijn, of niet zwanger zijn. Daar is nu eenmaal geen derde, tenzij de medische technieken inmiddels zo ver ontwikkeld zijn dat half-zwanger zijn mogelijk is. Dan wel. En bij monogamie. Ook dan is er geen derde. Of juist wel, maar je bent het óf wel, óf niet. Half-monogame types noemen we leugenaar. En als je het niet bent is er dus wél een derde. Lastig. Maar voor de rest is er altijd sprake van een derde… Zo ook bij Andermans Veren live! 'Er is altijd een derde' is het derde programma van dit succesvolle collectief.  Andermans Veren Live! bestaat uit: Jelle Amersfoort, Bas Marée, Johan Hoogeboom, Jurrit de Bode en Anne van Rijn. Zaterdag 16 januari 2016, De Skâns Gorredijk Aanvang 20.30 uur. Entree:15,- Euro.

Auteur

Bram Hulzebos