Theaterweekend in De Lawei

Drachten

Als enige theaters in Friesland presenteren Schouwburg De Lawei en Stadsschouwburg De Harmonie het BankGiro Loterij Theaterweekend. Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 januari bezoek je voor slechts €10,- de leukste voorstellingen! En er is meer...

Geniet tijdens het Theaterweekend van toptoneel van Theater Utrecht (met inleiding), jeugdtheater van Beumer & Drost en waan je in Keltische sferen met muziek van O’Dreams. Op zondagmiddag presenteert het Colori Ensemble i.s.m. anderen een klassiek programma. In totaal trakteren vier ensembles je op de mooiste klassieke muziek. Ze spelen ieder ongeveer 20 minuten, met na afloop een meet & greet met de musici. Cirque Magnifique trakteert de hele familie op Circus Pandora, een prachtige voorstelling uit de tijd van het klassieke circus: over verlangen, hoop en circusdromen. Een voorstelling met spannende trucs, poëzie en heel veel humor. Naast de voorstellingen is er ook in Drachten nog meer te doen. Zin om zelf te zingen? Kom dan op vrijdag naar de musical-sing-a-long en zaterdag naar het Meezingcafé. Verder worden er verschillende workshops gegeven, kun je jezelf omtoveren tot een echte artiest. En, let op: je kunt daten met de medewerkers van De Lawei. Kijk voor het volledige programma op www.lawei.nl. Over het Theaterweekend Het Bank Giro Loterij Theaterweekend is een landelijk initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds. 35 theaters verspreid over het land stellen hun deuren wagenwijd open om iedereen te laten zien hoe mooi het is om naar het theater te gaan.    

Auteur

Bram Hulzebos