Coverbands gaan de strijd aan

Donkerbroek

De Oerrock play-offs zijn uitgegroeid tot een volwaardige wedstrijd waarbij coverbands kans maken om op het grote Oerrock festival in mei 2016 te spelen.

Ook deze keer zal de derde en laatste play-off in Donkerbroek plaats vinden. Deze avond zullen opnieuw drie bands de strijd met elkaar aanbinden om die ene plek in de finale in maart. Alle drie de bands die in Donkerbroek in actie komen hebben al veel ervaring. Zij zullen allemaal gedurende ongeveer een uur spelen. De play-off van Oerrock vindt op zaterdag 16 januari plaats bij Muziek- en Eetcafé De Vosseheer in Donkerbroek. Na deze play-off wordt eind maart in de finale bepaald welke bands er doorstromen naar Oerrock. De winnaars en de nummer 2 van de finale van de play-offs mogen uiteindelijk optreden op dezelfde dag als de hoofd act op het grote podium van het Oerrock festival. De avond begint vanaf 20.30 uur. De toegang is 5 euro. Let op: vol=vol! Deze drie bands gaan de strijd aan: Electric Eva, Wooden Moons en De Koffer.

Auteur

Bram Hulzebos